David

En allsidig og profesjonell sirkusartist

Hvem er David?

David er en allsidig artist som kan mange ulike triks og kunster. Sirkuskarrieren hans startet i kunst- og kulturgruppa ACJP i Peru, blant annet med stylter.

David har også gått på sirkusskolen Center Formation Artist, der han lærte akrobatikk og moderne dans. I dette imponerende repertoaret av disipliner, er det sjonglering som er hans største interesse. I 2013 dro han ut i verden og sjonglerte for store og små på forskjellige sirkusfestivaler. Han er også veldig god på å lage figurballonger, og er derfor et perfekt innslag i enhver barnebursdag! I dag trener han minst 4 timer hver dag, dedikert som han er til å underholde andre.

Sirkus Agio er veldig glade for å ha med denne profesjonelle sirkusartisten på show og oppdrag!

Når David er ute og mingler, skal du ikke se bortifra at du kan bli med og hjelpe til med å ta imot når han sjonglerer eller andre gøyale ablegøyer. Enhjulsykkel, flammer, sjonglering, sirkusskole eller andre ting. Dette er en artist som har vært innom det meste, Han tok også nylig verdensrekorden i lengst sjonglering med 3 kjegler på enhjulsykkel! Gled deg til å treffe han!