Slush i forskjellige farger

Leie slushmaskin 

I tillegg til show og moro tilbyr vi også et variert utvalg utleieobjekter til events og arrangement, som både popcorn- og slushmaskin. Vi sørger for en fullkommen kveld.

Kontakt oss


Sirkus Agio leverer underholdning og utleieobjekter til ditt arrangement. Vi kan tilby et forrykende show, sirkusskole, mingling, og leier i tillegg ut slushmaskiner og popcornmaskiner.

Ved leie av popcorn- og slushmaskin vil du kunne skape prikken over i'en på arrangementet ditt. Dette er noe som kan brukes i enhver anledning, alt fra bursdager til store og små eventer med jobben og lignende.

Hva er slush?

Slush er en iskald og smakfull halvfrossen vannbasert is som oftest drikkes med sugerør med skje. Slushen blir laget i en slushmaskin hvor slushessens blandes sammen med vann og fryser slik at det dannes en halvfrossen vannis-masse. Slik blir drikken bestående av små iskrystaller med en naturtro smak.

To slushmaskiner på bord


Hvorfor velge slushmaskin til ditt arrangement?
I 2022 finner du slush med de aller fleste smaker du kan tenke deg. Slush er et lettdrikkelig, søt og avkjølende drikke som passer perfekt inn på morsomme barnebursdager. Slush er et flott alternativ, og vårt mål er å levere kvalitetsvarer til markedets beste priser og at våre ansatte gjør sitt beste for å ta vare på sine kunder. Vi elsker slush og håper dere også gjør det.

Underholdning til ditt arrangement 

Trenger du underholdning til et arrangement eller et event? Sirkus Agio gir deg og dine et forrykende show med topp underholdning og innhold for barn og voksne i alle aldre. Du kan velge mellom sirkusshow, sirkusskole eller mingling som underholdning, eller en kombinasjon av flere.


Vi ønsker å gjøre nysirkus lett tilgjengelig for folk flest, enten det er gjennom store eventer eller mindre private arrangementer.  

Barn på sirkusskole


Om oss 

Sirkus Agio er et sirkus i Norge som startet opp i 2019. Vårt team i dag består av dyktige sirkusartister fra Norge og andre deler av verden.

Lidenskapelig opptatt av gode opplevelser
Vi jobber ut ifra en visjon som sier «kun det beste er godt nok». Det vil si at publikum alltid skal få den beste kvaliteten, og den beste underholdningen vi kan tilby. Vi tilpasser hvert enkelt oppdrag etter ditt behov, slik at arrangementet blir akkurat slik du ønsker, enten det er 20 eller 500 deltakere.

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss 

Har du spørsmål om show eller våre utleieprodukter kommer du i kontakt med oss på e-post: booking@sirkusagio.no, på telefon +47 960 17 406 eller gjennom lenken nedenfor. Vi ser frem til å høre fra deg! 


Søk oss gjerne opp på Facebook, Instagram eller YouTube og følg oss for nyheter og spennende innblikk i Sirkus Agio.


Om Sirkus agio

Sirkus Agio er et underholdningsfirma med hovedbase i Trondheim. Vi leverer underholdning til alle typer events og arrangementer over hele landet!

 

Er det noe du ikke finner eller noe du lurer på?
Kontakt oss, så hjelper vi deg!

Sjonglør