Våre sirkusartister

Vi skaper underholdning og gode minner

Booking

Brennende lidenskap

Alle våre artister er plukket fra øverste hylle.

Vi er opptatt av å levere kvalitet, skape god stemning og spre glede! Vi har et stort nettverk av artister over hele landet. Er det noen du ser etter, men ikke finner? Ta kontakt så hjelper vi deg!

Andreas med fire hatter

Favorittdisipliner: Hattesjonglering, enhjulsykkel og sirkusskole

ANDREAS

Denne mannen tar det meste til nye høyder. Han er en mester på hattesjonglering, men egentlig er alt sjongleringsobjekter i hans øyne. Vi garanterer et minneverdig og imponerende show med han på laget.
Les mer om Andreas her.

 

Andreas med fire hatter

Ballongfigurer!

knut steinar

Visste du at man kan lage stegosauruser og sommerfugler av ballonger? Man kan egentlig lage hva som helst, man må kanskje bare bruke flere ballonger, men én ballong er nok til å lage en elefant! Denne karen har et bredt repertoar, og er heller ikke fremmed for improvisering! Han elsker å skape god stemning!
Les mer om Knut Steinar her.

Kristian med hvite sjongleringskjegler

Favorittdisipliner: Ballongfigurer og barneshow

Kristian skaper alltid et forrykende sjongleringsshow for alle. Han er en av Sirkus Agios fremste sjonglører og har sjonglert siden 2010. Han elsker å spre glede, og det er nettopp derfor han befinner seg hos Sirkus Agio og i det yrket han gjør. Les mer om Kristian her.

Nysirkus og spennende tider

Sirkus er ikke lenger bare hva det en gang var. Selv om sirkus i seg er et morsomt konsept har det kanskje blitt enda mer spennende den siste tiden.


Nå som nysirkus er blitt populært har utdannelse og sirkusskoler blitt høyst aktuelt. Det regnes som en kunst- og uttrykksform så vel som ren underholdning. Idag er det vanskelig å si hva som er viktigst i sirkus. Vi tror at selv om sagmugg, sirkustelt og dyr henger tett sammen med historien til sirkuset så er akrobaten og artisten vel så viktige, om ikke enda viktigere.

PROFESJONELL SIRKUSARTIST TIL DIN UNDERHOLDNING


Sirkus er god underholdning for hele familien. Barn har til alle tider elsket sirkuset, også i 2022. Vi ønsker å skape sirkusforestillinger og underholdning som både gir fantasien vinger og vekker publikums drømmer.
Vær ikke redd for at det blir kjedelig dersom du er voksen, Sirkus Agio skaper et show for alle aldre. Selv om deler av et show kan være klovnete vil vi alltid inkludere fantastiske ferdigheter i det samme showet for å imponere alle i rommet.


Hos Sirkus Agio finner du både to sirkusartister med verdensrekord i sjonglering med 4 kjegler, én med verdensrekord i sjonglering på enhjulssykkel og en mester i hattesjonglering i et og samme team.

Våre tjenester

Underholdning til privat event

Magiske kvelder leverer uforglemmelig underholdning for både gjester og arrangør. Sirkus er et synonym for latter, forbauselse og undring. Våre show skaper stemningen og binder gjestene dine sammen.

Selv om vi har hovedbase i Trondheim reiser vi gjerne over fylkesgrensene for å sørge for at ditt arrangement får topp underholdning. Noen av våre kunder er Trondheim kommune, Lillehammer kommune, Trænafestivalen, Kosmorama og mange mange fler.

Hva får du se i våre show?

Sirkus er en form for underholdning som inneholder noe for enhver smak. Som en enhet av klovner, akrobater og en rekke andre artister har sirkuset en historie som går langt tilbake. I våre show får du se mange av klassikerne, som sjonglering, triks på enhjulssykkel og flammer. Dette er underholdning på høyt nivå, og SPENNING i store bokstaver. 


Vekker dette din oppmerksomhet? Les mer om våre sirkusartister Kristian, Andreas og David, eller kom i kontakt med oss via kontaktinformasjon under. Vi gleder oss til å høre fra deg!