Underholdning

Er det du som står for underholdningen på sommerfesten eller festivalen? Ikke helt sikker på hva dere skal finne på? Om du tenker noe innenfor underholdning, har du kommet til rett plass! Vi har erfaring fra event, festivaler, selskap, fester, barnas dag, you name it!

barnasblues.jpg

Show

Våre show varer vanligvis i 5 minutter til 20 minutter. Vi tilpasser showene til alle aldersgrupper, enten det er barn og unge, voksne eller eldre. Showene kan inneholde figurballonger, sjonglering med baller, kjegler, ringer, enhjulsykkel, m.m. Ta kontakt, så setter vi sammen det perfekte showet for deg! 

sirkus3.jpg

Sirkusskole

Sirkusskole er den perfekte aktivitet for barn og unge etter et show, eller som en enkeltstående aktivitet for alle. Våre artister lærer bort ulike sirkusdisipliner, som tallerken, diabolo, sjonglering, akrobatikk og enhjulsykkel. Alle vil få muligheten til og utfordre seg selv og oppleve mestring! 

Mingling

Er du arrangør av et større arrangement, og ønsker og løfte stemningen og få deltagerne i godt humør, kan vi anbefale mingling. Våre artister vil blande seg i mengden og gjøre sine triks på en uformell måte. Dette kan foregå før arrangementet/premiere o.l. begynner. Vi tilbyr også mingling i kombinasjon med show og sirkusskole.

Hva kan du se eller lære?

Diabolo

david.jpg

Stylter

stylter.jpg

Enhjulsykkel

Giraff.jpg

Sjonglering

passing.jpg

Tallerken

FB_IMG_1580543987685.jpg

Ballongfigurer

david.jpg

Flammer

Flammesjonglør.jpg