Underholdning

Garantert god stemning

Booking

Underholdning til events og arrangement

Ikon, sjonglering

Show

Våre show varer vanligvis fra 5 til 20 minutter. Vi tilpasser showene til alle aldersgrupper, enten det er barn og unge, voksne eller eldre. Showene kan inneholde figurballonger, sjonglering med baller, kjegler, ringer, enhjulssykkel, og mye mer.

Ta kontakt, så setter vi sammen det perfekte showet for deg!

Ikon, sirkustelt

Sirkusskole

Sirkusskole er den perfekte aktivitet for barn og unge etter et show, eller som en enkeltstående aktivitet for alle. Våre artister lærer bort ulike sirkusdisipliner, som tallerken, diabolo, sjonglering, akrobatikk og enhjulssykkel.

Her vil alle få muligheten til å utfordre seg selv og oppleve mestring!

Ikon, barn som ler

Mingling

Er du arrangør av et større arrangement, og ønsker å løfte stemningen og få deltagerne i godt humør? Da kan vi trygt anbefale mingling. Våre artister vil blande seg i mengden og gjøre sine triks på en uformell måte. Dette kan foregå før arrangementet/premiere og lignende begynner. Vi tilbyr også mingling i kombinasjon med show og sirkusskole.

Hva kan du se i show

Artist med ballongfigur

Ballongfigurer

Dette er en all time klassiker, og slår ann som bare det. Mest populært blandt barn, og når barna har det bra har også de voksne det. Vil du ha en hund eller en Ailien? Eller noe helt annet, vi kan lage det meste.

Andreas på enhjuling

Enhjulsykkel

Det er ikke så ofte du ser noen sykle på kun ett hjul. Vi har enhjulsykler i forskjellige høyder, vi sjonglerer også ofte oppe på enhjulsykkelen eller gjør andre triks der oppe.

Person holder fire fakler

Flammer

Redd for flammer? Det er ikke artistene våre, du kan se de sjonglere med fakler som om det var helt vanlige kjegler, her gjelder det å ta på rett ende, ellers kan
det bli veldig varmt!

Sjonglering

Sjonglering

Sjonglering på høyt nivå, baller og kjegler flyr gjennom luften, klarer du å telle hvor mange det er i luften samtidig? Gjør deg klar til å bli imponert!

Sirkusskole

Artist med diabolo

Diabolo

Den disiplinen nesten alle har hørt om men kan du klare det, våre artister hjelper deg gjerne. La deg inspirere, passer godt for både voksne og barn.

Tos jonglører

Sjonglering

Vi starter med en ball, så går vi vidre til to og tre. Her er det en ting som gjelder, øving, øving og litt mer øving.

Rosa vimpel

Vimpel

Synes du de andre disiplinene høres litt vanskelig ut? Da kan dette være disiplinen for deg, den er veldig “lett” å forstå og mestre, enten du er barn, ungdom eller voksen.

Andreas på enhjuling

Enhjulsykkel

Kan du sykle på to hjul? Hva med en litt større utfordring, vi tar bort det ene hjulet slik at det blir en enhjulsykkel. Dette er en fin utfordring for både store og små.

barn lærer å balansere tallerkner

Tallerken

Redd for å miste denne i bakken, fortvil ikke våre tallerkner er laget av plast så de tåler en støyt og knuser ikke! Her er kanskje den disiplinen flest får til å mestre ila kort tid.