Booking

Ønsker du å booke underholdning av oss til et arrangement, eller er det noe du lurer på? Kontakt oss så hjelper vi deg med alt du skulle lure på!

Sirkus Agio AS

Jakobslivegen 53
7058 Jakobsli

Trondheimsvegen 258
2040 Kløfta

Mobil

Sosiale medier

Ring eller send oss en henvendelse hvis du lurer på noe. Vi svarer fortløpende på forespørsler og spørsmål!

Ha med så mye informasjon som mulig om arrangementet, antall serveringer og eventuelt annet så vi får gitt dere et best mulig tilbud. Vi kan transportere maskiner og utleieutstyr til ditt event!

Kontaktskjema

Privat
Bedrift
hCaptcha

Sirkus Agio = god stemning på diTT arrangement

Vi er et norsk underholdningsfirma med hovedbase i Trondheim. Hos oss kan du booke underholdning til alle typer events og arrangementer over hele landet. Vi har lang erfaring i bransjen, og sørger for at ditt arrangement får den beste underholdningen fra vårt team, om det så skulle være en firmafest eller en barnebursdag.

 

 

BOOK UNDERHOLDNING FOR EN UFORGLEMMELIG KVELD

Med Sirkus Agio skaper du et forrykende show på arrangementet. Våre dyktige sirkusartister tilpasser hvert enkelt oppdrag etter ditt behov slik at arrangementet blir akkurat slik du ønsker, enten det er 20 eller 500 deltakere. Ta kontakt med oss for å finne ut hvilket innslag du bør booke, etter hva som passer inn som underholdning til ditt arrangement. Vi har vært på mange forskjellige oppdrag og har gjort oss opp noen erfaringer på hva som passer til ulike anledninger. Om du synes det er vanskelig å velge mellom de ulike formene for underholdning vi tilbyr tar vi gjerne en uforpliktende prat. 

 

UNDERHOLDNING SOM PASSER ALLE!

God underholdning skaper god stemning. Vi hjelper deg med å binde de ulike delene av arrangementet sammen. Sirkus er en form for underholdning som inkluderer noe for de fleste. Book underholdning som garantert kommer til å gjøre ditt arrangement til en suksess.

Våre tjenester

Barnebursdag

For en vellykket barnebursdagsfeiring er det i tillegg til bursdagsmat og drikke, viktig med underholdning og leker for barna. Vil du ha en morsom vri på bursdagen er det en god idé å booke underholdning fra Sirkus Agio. Showene kan inneholde figurballonger, sjonglering, kjegler, enhjulssykkel og mye mer. Å involvere barna i en sirkusskole hvor de selv kan plukke opp på sirkuskunster er også alltid en hit og vil bli tatt godt imot av barn i de fleste aldre. Vi setter sammen det perfekte showet!

Firmafest

Trenger du underholdning til firmafesten? Sirkusartistene våre tilpasser selvsagt opplegget etter dine behov, og vi bookes gjerne inn til sosiale begivenheter som trenger å piffe opp stemningen utover kvelden. Er det ønskelig å fokusere på mingling blant publikum, kan vi gjøre triks på en uformell måte i mengden. Om du ønsker et lengre show tilpasser vi innholdet for dere. Ta kontakt med oss om du har spesifikke ønsker så hjelper vi dere å booke et unikt show med fantastisk underholdning tilpasset dere.

 

Større event

Hva er et event uten underholdning? Sirkuskunster gir en morsom vri på underholdningen, og kan passe godt til flere større eventer. Vi i Sirkus Agio har blitt booket inn som underholdning på flere større samlinger som kinopremierer, kunståpninger og som kulturinnslag hos foreninger. Vi er svært opptatt av kundeservice og tar godt hånd om våre kunder. Ta en titt på våre referanser fra tidligere kunder her. Ta kontakt om du ønsker et skreddersydd opplegg for ditt event. 

Book underholdning til ditt arrangement

Om du planlegger den neste store festen hjelper vi deg med underholdning for å holde publikum i god humør. Vi tilbyr også et variert utvalg utleieobjekter til events og arrangementer. Våre sirkusartister gjør sitt aller beste for at du og dine gjester skal få en minnerik stund. Len deg tilbake og la oss ta ansvar for stemningen!


SKAL DU HOLDE KONFERANSE?

Det kan fort bli lange dager på konferanser, da er det fint å gi deltakerne noe annet å se på for et lite avbrekk. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på tidligere konferanser, markedsdager og karrieredager hvor vårt show har vært en flott pause i det faglige innholdet. Mellom alle taler og mingling. På slike arrangementer er du smart om du leier inn en slushmaskin, en popcornmaskin, en sukkerspinnmaskin, men også sjokoladefontene eller softis fra Sirkus Agio for å lettere kunne trekke folk til din stand.