Ooss

Her kan du lese litt om hvem vi er og hvordan det hele startet.

Kort intro..

Vi er en liten, men profesjonell sirkusgruppe fra Trondheim. Sirkus Agio drives av glade sirkusungdommer. Vi har noe for store og små, alt fra bursdager til å ha show på Barnas Blues, festivaler, selskap og fest, og ulike arrangementer. Det vi kan tilby er mye forskjellig f.eks. mingling, show og sirkusskole. Her kan du blant annet finne disiplinene sjonglering, enhjulsykkel, diabolo og tallerken.

Historien..

Det hele startet med at Kristian ville lage sitt eget sirkus. Han var ca 7 år og likte veldig godt å se på "Cirkus Merano" når de var i Trondheim. Han ville veldig gjerne jobbe der når han ble stor. Alt var så bra der og alle artistene var så flinke, så han bestemte seg for å lære å sjonglere. Noe som viste seg å være mye hard trening, og han måtte øve mye. Da neste sommer kom, ville han lage et eget sirkusshow for familien. Kristian fikk med seg søsteren sin, og de satte i gang å lage et show. Da det ble ferdigstilt, ringte de rundt til familie og venner. Dette ble en liten tradisjon opp igjennom årene.

I 2010 var Kristian 10 år og startet på sirkusskolen i Trondheim (TKK). Der fikk han mer erfaring, og ble mer interessert i sirkus. Han fikk også noen andre sirkusvenner, blant annet August og Alvin som er to superflinke artister. August har hoveddisiplin diabolo og Alvin har håndstående som sin hoveddisiplin.

Etter hvert fikk Kristian, Alvin og August flere og flere oppdrag rundt i Trondheim. Og vi tenkte: "Hvorfor ikke lage en egen gruppe?" Det var da sirkuset begynte, våren 2016. Først ett oppdrag, så ett til og enda ett. Deretter ble det laget en facebook-side og vi fikk flere medlemmer, Malin, Ulvhild, Ayla, Erik og Selma; utrolig flinke artister som har vært med i Sirkus Agio.  

Nå har Malin, Ulvhild, Ayla, Selma, Alvin og August reist til Sverige for å følge sirkusdrømmen sin. Men vi rekrutterer hele tiden nye medlemmer, per nå har vi 5 medlemmer fra Trondheim. Vi tar på oss forskjellige oppdrag, enten det er bursdager, store eller små festivaler, selskap og fest, eller hva det måtte være!

Navnet..

En dag var Kristian på tur med skolen til et museum der fikk de lov å tegne og male det de hadde lyst til. Da tenkte Kristian på hva navnet på sirkuset skulle være, og han kom fram til at det skulle være noen bokstaver fra hvert sirkus i Norge. På denne tiden var det sirkusene: Zorba, Agora, Arnardo og Merano som reiste rundt. Han startet med bokstaven A som alle hadde, deretter G fra Agora. Og I'en fant han på selv. O hadde også alle, så slik ble navnet skapt.

Logoen vår

Bli Artist hos

Sirkus Agio

Om oss
Kontakt

Vi er et underholdningsfirma med hovedbase i Trondheim. Vi leverer underholdning til ditt event! Er det noe

du ikke finner eller noe du lurer på? 

Kontakt oss så hjelper vi deg! 

E-post: booking@sirkusagio.no

Mobil: + 47 96 01 74 06

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Ikon