Om Sirkus Agio

Kun det beste er godt nok

Booking

Underholdning til alle typer arrangement

Sirkus Agio er et underholdningsfirma med hovedbase i Trondheim. Vi leverer underholdning til alle typer events og arrangementer over hele landet!

 

Er det noe du ikke finner eller noe du lurer på?
Kontakt oss, så hjelper vi deg!

Profesjonelle og dyktige artister

Vårt team består av dyktige sirkusartister fra Norge og andre deler av verden.

Vi jobber ut ifra en visjon som sier "kun det beste er godt nok". Det vil si at kunden alltid skal få den beste kvaliteten, og den beste underholdningen vi kan tilby. Vi tilpasser hvert enkelt oppdrag etter ditt behov, slik at arrangementet blir akkurat slik du ønsker, enten det er 20 eller 500 deltakere.

Vi leverer underholdning til hele Norge! Selv om vi har hovedbase i Trondheim reiser vi gjerne over fylkesgrensene for å sørge for at ditt arrangement får topp underholdning! Vi har også stort nettverk av artister og utleiemaskiner i store deler av Norge.

Våre referanser

Her finner du tilbakemeldinger fra kunder på tidligere show og events

Mingling på premiere

Vi på Lillehammer Kino var så heldige som fikk Kristian og Andreas til å komme nedover og opptre på vår filmpremiere av Dumbo fredag 30. mars 2019. De var kjempeflinke. De fikk kontakt med publikum med en gang, og var med og laget knall stemning utafor kinoen. Vi håper vi kan bruke Sirkus Agio igjen senere. Anbefales!!!

- Kine Øiom Bakstad Lillehammer Kino

Premierefest i Leksdal

Tusen takk for super underholdning! Dette var virkelig topp! Ungene var med fra første stund. Showet var flott! En ekstra dimensjon fikk det da barna fikk prøve seg på sirkusskolen like etterpå.

- Tone Berg

Show på Grå bar

"Folk i lokalet var begeistret. Flere snakket   om at de aldri hadde opplevd en sånn   kunståpning!"

- P. Vatne

Trondhjems Arkitektforening

"Beste kulturinnslaget som har vært på en TAF-Fest noen gang."

- Arkitekt

Se flere anbefalinger og fornøyde kunder på vår Facebook!

Besøk oss på facebook