Sirkusskole

Garantert god stemning

Booking

Sirkusskole FRA SIRKUS AGIO

Ikon, sirkustelt

Sirkus er et spennende fag. Sirkusskole er den perfekte aktivitet for barn og/eller voksne etter et show, eller som en enkeltstående aktivitet for alle. Våre artister lærer bort ulike sirkusdisipliner, som tallerken, diabolo, sjonglering, akrobatikk og enhjulssykkel. Her kan både store og små lære seg å mestre flere teknikker slik at du kan utføre alle de tøffe triksene. Alle våre sirkusskolelærere har lang erfaring med å undervise barn.

Vi har to ulike sirkusskoler, Sirkusskole A og D.

Sirkusskole A
Dette er den anbefalte sirkusskolen, her lager du som kunde en påmelding. Her har lærerne et opplegg de kjører som kan minne om en gymtime, bare at vi gjør sirkusdisipliner i hoveddelen. Da vil lærerne starte med en liten navnerunde og deretter gå videre til oppvarming. Etter oppvarmingen starter de med hoveddelen, her vil alle få prøve f.eks. sjonglering med baller. Eller en annen disiplin. Da starter vi med 1 ball og går etterhvert videre med 2 og 3, kanskje flere om vi ser det går fint.

Det er godt kjent at aktivitet og bevegelse er en viktig del av barnas utvikling og mestringsfølelse. Det vi er opptatt av er at alle skal kunne ha det gøy, og bli utfordret, samtidig som de kan føle mestringsfølelse. Anbefalt fra 8 år og oppover, og det vil fungere best med barn/ungdommer/voksne på ca. samme alder. Vi har ingen begrensninger på hvor mange elever en lærer kan ha, men færre elever, jo mer oppmerksomhet og hjelp får hver elev.

Skulle det være mange elever kan det være en god ide å ha flere sirkusskolelærere eller/og noen andre voksne som kan hjelpe til i kurset. Hvis dere ønsker sirkusskole i lengre tid for de samme elevene anbefaler vi å ta en pause etter en stund og så starte igjen med enten samme disiplin eller bytte til en annen disiplin.

Hvor lang tid på en sirkusskole er passe? Det vil variere, men om man underviser eldre barna, ungdom eller voksne kan det gå fint å holde på med cirkus en hel dag, med pauser selvfølgelig. Om vi underviser for de aller minste barna kan dette bli litt lenge.

Sirkusskole D

Sirkusskole D står for Dropin skole. Denne passer utmerket på festivaler eller større arrangementer hvor folk kan komme bort til oss og melde seg på et kurs i de fantastiske sirkusdisiplene. Her er vi gjerne tilgjengelige gjennom hele eventet hvor folk kan komme og gå, du kan prøve deg på tallerken i 2 minutter eller sjonglering i 2 timer. Her vil alle få muligheten til å utfordre seg selv og oppleve mestring.

Vi deler denne pakken inn i sirkusskole i 0 - 2 timer, 2 - 3 timer, 3 - 4 timer, fra 5000,-.

Du kan kontakte oss for å få et konkret tilpasset pristilbud.

Booking

Trenger du Underholdning til ditt arrangement?

På denne siden finner du hva vi tilbyr av underholdning og pakker, skulle det være noe du ikke finner her. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg, vi har mange dyktige samarbeidspartnere.

Ikon, sjonglering

Show

Våre show varer vanligvis fra 5 til 20 minutter. Vi tilpasser showene til alle aldersgrupper, enten det er barn og unge, voksne eller eldre. Showene kan inneholde figurballonger, sjonglering med baller, kjegler, ringer og/eller enhjulssykkel, og mye mer.

Ta kontakt, så setter vi sammen det perfekte showet for deg!

Ikon, sirkustelt

Sirkusskole

Sirkusskole er den perfekte aktivitet for barn og unge etter et show, eller som en enkeltstående aktivitet for alle. Våre artister lærer bort forskjellige sirkusdisipliner, som tallerken, diabolo, sjonglering, akrobatikk og enhjulssykkel.

Her vil alle få muligheten til å utfordre seg selv og oppleve mestring!

Ikon, barn som ler

Mingling

Er du arrangør av et større arrangement, og ønsker å løfte stemningen og få deltagerne i godt humør? Da kan vi trygt anbefale mingling. Våre artister vil blande seg i mengden og gjøre sine triks på en uformell måte. Dette kan foregå før arrangementet/premiere og lignende begynner. Med disiplinene enhjulssykkel, sjonglering, flammer eller ballongfigurer.


BOOKING I TRONDHEIM OG RESTEN AV LANDET

Trenger du underholdning til et lite arrangement eller et stort event? Sirkus Agio leverer et forrykende show med topp underholdning for barn og voksne i alle aldre. Vi holder til i Trondheim, men tar gjerne på oss oppdrag og leier ut utleieobjekter over hele landet!