Mingling

Garantert god stemning

Booking

Mingling

Ikon, barn som ler

🎉✨ Opplev Magien hvor som helst med Sirkus Agio's Ambulerende Artister! 🚶‍♂️🤹‍♀️

La våre dyktige artister bringe glede til ditt arrangement ved å vandre rundt på steder som kjøpesentre eller virvle seg inn i vrimleområdet på firmafesten din! Hos Sirkus Agio tilbyr vi fleksible alternativer som inkluderer figurballonger, sjonglering, flammesjonglering og/eller enhjulssykling.

🌟 Høydepunkter:

Figurballonger: Fargerike og kreative, perfekt for å glede både barn og voksne.
Sjonglering: Kunstferdig håndverk som skaper en livlig atmosfære.
Flammesjonglering: For den ekstra magiske touchen – en visuell fest!
Enhjulssykling: Elegante triks og manøvrer som fanger oppmerksomheten.


💡 Hva tilbyr vi:

Skreddersydde opplevelser for ditt arrangement.
Profesjonelle artister med erfaring og kunnskap.
Fleksible valg, tilpasset etter dine behov.


🎭 Hvordan bestille:

Velg de elementene som passer best for ditt arrangement.
Ta kontakt med oss på 96 01 74 06 eller booking@sirkusagio.no for personlig veiledning og hjelp.
La våre erfarne artister skape uforglemmelige øyeblikk for deg og dine gjester!
Skap magi hvor som helst med Sirkus Agio – din partner for unik og ambulerende underholdning! 🎉✨🤹‍♂️
 
 
 

Andre Pakker

Her ser dere våre ferdige og sammensatte pakker, disse er veldig populære og skulle du ønske noe mer enn det som står her, ta kontakt så lager vi en pakke perfekt for dere!

Ikon, barn som ler

Bursdagspakken

Denne pakken er tenkt til deg som ønsker å arrangere barnebursdag, eller annet selskap for eksempel bryllup men ønsker å finne på noe for barna. For her har vi satt sammen en pakke der vi kommer med en ballongartist, popcornmaskin og sukkerspinnmaskin og gjør festen til et morsomt sirkus. Du får ikke bare se når en lager ballonger, men du får også ballongfigurene når de er ferdiglaget. Samtidig som du får testet de andre sansene med lukten og smaken av sukkerspinn og popcorn.

Hva kommer til å skje når jeg bestiller denne pakken?
Artisten kommer til deres adresse, artisten har da med seg høyttaler, sukkerspinnmaskin og popcornmaskin, dette plasseres der dere ønsker. Så kan dere sette på den musikken dere vil på høyttaleren, eller så kan artist sette på en passende spilleliste. Deretter har artist ordnet seg klar til å starte og poppe popcorn og lage sukkerspinn. Så når de på festen/bursdagen kommer bort til popcorn og sukkerspinnmaskinen så får de popcorn og sukkerspinn. Når alle de som vil har fått både popcorn og sukkerspinn så gjør artist seg klar til å brette ballonger. Da vil alle de som har lyst få hver sin ballongfigur. Når alle har fått ballongfigurer så takker artisten for seg, og pakker sammen utstyret og ønsker alle en fortsatt fin feiring.

Er det noe jeg som kunde trenger å gjøre klart?
Støm/stikkontakt må være i nærhet av der artist skal stå å lage sukkerspinn og popcorn.
Hvis det er regn og bursdagen skal være ute må maskinene stå under tak, også når artisten bretter ballonger.

Denne pakken inkluderer:
50 serveringer popcorn
50 serveringer sukkerspinn
50 ballongfigurer / en ballongfigur til hver
Høyttaler
Vask av maskiner

Ikon, barn som ler

Solopakken

Denne pakken er tenkt til deg som skal arrangere noe enten utendørs eller inne, og ønsker litt mere enn et show, men samtidig kanskje ikke veldig mye. Her har vi satt sammen en pakke der vi kommer med en sirkusartist som har show, sammen med en betjening fra oss som popper popcorn.
Betjeningen starter å poppe popcorn litt før showet slik at de som ønsker kan spise popcorn under showet. Hvilket show som leveres det kan du bestemme, se hvilke forskjellige show vi har med en artist. Vet du ikke? Ikke noe problem da hjelper vi deg å velge!

Hva kommer til å skje når jeg bestiller denne pakken?
Artisten og betjeningen kommer til deres adresse, de har da med seg høyttalere, popcornmaskin, og annet utstyr de trenger. Dette plasseres der dere ønsker. Så kan dere sette på den musikken dere vil på høyttalerne, eller så kan artist sette på en passende spilleliste før showet. Når vi har rigget opp og alt er klart starter betjeningen å poppe popcorn, og artist gjør seg klar til show. Betjening deler ut popcorn til alle de som vil ha, mens artist starter med showet sitt til avtalt tid. Når artist er ferdig med showet, så kan de som vil få ta bilder med artisten. Er det flere som vil ha popcorn da lager betjening det. Når alle har fått popcorn og tatt bilde med artisten pakker vi sammen.

Er det noe jeg som kunde trenger å gjøre klart?
Støm/stikkontakter må være i umiddelbar nærhet av der betjening skal stå å lage popcorn og der artist skal ha høyttalerne. Ellers så ordner vi resten.
Fortell oss gjerne ca. hvor mange mennesker som skal være publikum så tar vi med oss den popcornmaskinen og de høytalerne som er mest egnet.

Denne pakken inkluderer:
Opptil 250 serveringer popcorn.
Show med en artist
Høyttalere
Betjening og vask av maskiner

Ikon, barn som ler

Duopakken

Denne pakken er tenkt til deg som skal arrangere noe enten utendørs eller inne, og ønsker at vi er en stor del av arrangementet. Her har vi satt sammen en pakke der vi kommer med en sirkusartist som har show, sammen med en betjening fra oss som popper popcorn, og sirkusmingling etter showet.
Betjeningen starter å poppe popcorn litt før showet slik at de som ønsker kan spise popcorn under showet. Da vil du få et duoshow, se mere info om duoshow over.

Hva kommer til å skje når jeg bestiller denne pakken?
Artistene og betjeningen kommer til deres adresse, de har da med seg høyttalere, popcornmaskin, og annet utstyr de trenger. Dette plasseres der dere ønsker. Så kan dere sette på den musikken dere vil på høyttalerne, eller så kan artist sette på en passende spilleliste før showet. Når vi har rigget opp og alt er klart starter betjeningen å poppe popcorn, og artistene gjør seg klar til show. Betjening deler ut popcorn til alle de som vil ha, mens artistene starter med showet sitt til avtalt tid. Når duoshowet er ferdig, så kan de som vil få ta bilder med artistene. Når de som vil har fått tatt bilde så begynner artistene å mingle, de holder på med minglingen i ca. en time. Her kan du også velge å ha minglingen før showet, det er opp til dere, det er også mulighet for å bytte ut mingling med sirkusskole dersom dere ønsker det. Bare husk å informere oss om det på forhånd. Er det flere som vil ha popcorn da lager betjening det mens minglingen foregår. Når alle har fått popcorn og tatt bilde med artistene, og minglingen er ferdig takker vi for oss og pakker sammen.

Er det noe jeg som kunde trenger å gjøre klart?
Støm/stikkontakter må være i umiddelbar nærhet av der betjening skal stå å lage popcorn og der artistene skal ha høyttalerne. Ellers så ordner vi resten.
Fortell oss gjerne ca. hvor mange mennesker som skal være publikum så tar vi med oss den popcornmaskinen og de høytalerne som er mest egnet.

Denne pakken inkluderer:
Opptil 300 serveringer popcorn.
Duoshow med to artister
Høyttalere
Betjening og vask av maskiner

Booking

Trenger du Underholdning til ditt arrangement?

På denne siden finner du hva vi tilbyr av underholdning og pakker, skulle det være noe du ikke finner her. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg, vi har mange dyktige samarbeidspartnere.

Ikon, sjonglering

Show

Våre show varer vanligvis fra 5 til 20 minutter. Vi tilpasser showene til alle aldersgrupper, enten det er barn og unge, voksne eller eldre. Showene kan inneholde figurballonger, sjonglering med baller, kjegler, ringer og/eller enhjulssykkel.

Ta kontakt, så setter vi sammen det perfekte showet for deg!

Ikon, sirkustelt

Sirkusskole

Sirkusskole er den perfekte aktivitet for barn og unge etter et show, eller som en enkeltstående aktivitet for alle. Våre artister lærer bort ulike sirkusdisipliner, som tallerken, diabolo, sjonglering, akrobatikk og enhjulssykkel.

Her vil alle få muligheten til å utfordre seg selv og oppleve mestring!

Ikon, barn som ler

Mingling

Er du arrangør av et større arrangement, og ønsker å løfte stemningen og få deltagerne i godt humør? Da kan vi trygt anbefale mingling. Våre artister vil blande seg i mengden og gjøre sine triks på en uformell måte. Dette kan foregå før arrangementet/premiere og lignende begynner. Med disiplinene enhjulsykkel, sjonglering, flammer eller ballongfigurer.