KNUT STEINAR

Ballongfigurer som får deg til å glise!

Hvem er KNUT STEINAR?

Knut Steinar er en ballongartist, som hele tiden utvider repertoaret sitt med nye ballongfigurer. På rekordtid har han lært seg å lage 20 figurer utmerket. Han har fått forrykende tilbakemeldinger, og brenner for å spre glede! 

Med en klippebratt læringskurve, har Knut Steinar gått fra å brette en hund på lageret i februar 2023, til å brette stegosaurus i kjendisbryllup på Britannia i juli 2023. Han har stått i time etter time og viklet sammen ballonger på Trondheim torg, i Nordre gate, på barnebursdager, Byåsen og Valentinlyst senter. Køen tar aldri slutt, så dette er populært, og noe som barn (og voksne) synes er kjempegøy! Ikke bare snurrer han sammen ballongfigurer, han er også pirat, og raidet City Lade sammen med hans kompanjong, Andreas. Da ble det lagd mange papegøyer, apekatter og sverd, og mange utfordret KS (ikke Kaptein Sabeltann, men hans sjørøverkollega: Knut Steinar) til duell. Engarde!

 

Dersom du vil ha en energisk, blid og en smule koko ballongkunstner på ditt arrangement, er KS mannen for deg! Her er et utklipp fra en anbefaling sirkuset fikk etter KS hadde vært ballongklovn, og lagd popcorn og sukkerspinn i en kjempestor barnebursdag: “Artisten som kom, Knut, var helt fantastisk! Barna storkoste seg og Knut viste ikke tegn til noe annet enn at han digget å være tilstede og spre glede!” Her ser man også nok et eksempel på at vi i Sirkus Agio kan tilpasse kostyme etter kundens ønsker!  Bare spør, vi er tilpasningsdyktige og parate til å tilpasse våre oppdrag i detalj etter hva dere måtte ønske!

 

en BALLONGDYREHAGE

Selv om KS har et repertoar med figurer han kan, er han ikke fremmed for improvisasjon, og hans kreativitet har imponert mange! Han utvider hele tiden ballonghorisonten sin. Med andre ord kommer han til å kunne mange flere innen kort tid. De neste han skal lære seg er motorsykkel og tyrranosaurus rex! Noen av figurene lager han med én ballong, mens andre krever flere ballonger. Et sverd med to ballonger, med et spiralformet blad og et solid skaft er blant de mest populære verkene hans. Det finnes egentlig ingen grenser for hva man kan snurre sammen med elastiske ballonger i alle slags farger! Noen glinser og andre er bare helt knæsj!


Dermed er det bare å kontakte oss i Sirkus Agio på telefon: 960 17 406, eller på mail: booking@sirkusagio.no. Husk at vi også har mange andre artister, blant annet sjonglører og enhjulssyklister (gjerne samtidig), som også vil få deg til å gape av undring! Og ikke nok med det! Vi leier også ut slush-, popcorn-, sukkerspinn-, softis- og sjokoladefontenemaskiner! Disse kan også bestilles med betjening! Og ikke nok med det heller, vi har også et bredt utvalg av lyd- og lysutstyr til utleie: PA-anlegg, mikrofoner (både håndholdt og mygg), JBL Partybox 1000 (vi har flere som man kan koble sammen til en kjempefest), strobelys, laser, Gigbar Move og sist men ikke minst, røykmaskin! Hvis man bare skal leie maskiner kan man hente selv med vår selvbetjeningsløsning, og vi tilbyr også transport! Vi har lager både i Trondheims- og Osloområdet! Ikke nøl med å kontakte oss dersom du har spørsmål. Vår viktigste funksjon er å spre glede, ta arrangementet ditt til nye høyder, og fargelegge samfunnet rundt oss!