Bedrift

Ønsker du å booke underholdning eller leie ustyr av oss til et bedriftsarrangement? Kontakt oss så hjelper vi deg med det du måtte lure på.

Sirkus Agio - SKREDDERSYDDE INNSLAG PÅ EVENTER

Sirkus Agio er førstevalget for bedriftsunderholdning som overgår forventningene. Vårt dedikerte team er klare til å samarbeide med deg for å planlegge og utføre et vellykket arrangement som vil etterlate et varig inntrykk.

 

Vi har hovedbase i Trondheim og en avdeling i Kløfta, men tilbyr underholdning til alle typer events og arrangementer over hele landet. Vi har lang erfaring i bransjen, og sørger for at ditt arrangement får den beste underholdningen fra vårt team. Våre dyktige sirkusartister tilpasser seg deres behov med en skreddersydd opplevelse som passer deres jobbevent, enten det er konferanse, lanseringsfest, teambuilding eller annet.

VI TILBYR OGSÅ UTLEIE AV POPCORNMASKIN, LYD OG LYS, SLUSHMASKIN MED MER 

I tillegg til underholdning tilbyr vi et bredt utvalg av utstyr til ulike events og arrangementer, som strobelys, lydanlegg og røykmaskin. Vi leier ut maskiner med og uten betjening. Disse kan leies for seg selv, eller i kombinasjon med et show og god underholdning. 

 

På arrangementer som markedsdag og karrieredag kan du også leie utstyr som slushmaskin, popcornmaskin eller sukkerspinnmaskin fra oss for å tiltrekke folk til standen din. Vi har lang erfaring med utleie til bedrifter på stand, og tilbyr en problemfri løsning der alt er inkludert. Dette betyr at du kun trenger å bestille, så tar vi oss av resten. Vi sørger for at utstyret leveres og settes opp riktig slik at du kan fokusere på det du skal. Les mer om våre utleietilbud her:

Se vårt utleietilbud

 

Ring eller send oss en henvendelse hvis du lurer på noe. Vi svarer fortløpende på forespørsler og spørsmål. Ha med så mye informasjon som mulig om arrangementet, antall serveringer og eventuelt annet så vi får gitt dere et best mulig tilbud.

Booking og henvendelser

Privat
Bedrift

INSPIRER MED UNIK UNDERHOLDNING

Med Sirkus Agio skaper du et forrykende show på arrangementet. Vi har fått gode tilbakemeldinger på tidligere eventer som konferanser, markedsdager og karrieredager. Showet vårt har vært en fin pause under eventer med faglig innhold, taler og mingling. Våre dyktige sirkusartister tilpasser hvert enkelt oppdrag etter ditt behov slik at arrangementet blir akkurat slik du ønsker, enten det er 20 eller 500 deltakere.

 

Ta kontakt med oss for å finne ut hvilket innslag du bør booke, etter hva som passer inn som underholdning til ditt arrangement. Vi har vært på mange forskjellige oppdrag og har gjort oss opp noen erfaringer på hva som passer til ulike anledninger.

BEDRIFTSUNDERHOLDNING SOM PASSER ALLE

God underholdning skaper god stemning. Vi hjelper deg med å binde de ulike delene av arrangementet sammen. Med oss booker du underholdning som garantert kommer til å gjøre eventet til en suksess. 

 

Kontakt oss i dag for å begynne planleggingen for ditt neste bedriftsarrangement. Vi hjelper vi deg med å booke et unikt show med fantastisk underholdning skreddersydd for deg og din bedrift. Len deg tilbake og la oss ta ansvar for stemningen!

Våre tjenester