Sjonglering av flammer

Underholdning til ditt arrangement

Står du for underholdningen på neste barnebursdag eller for julebordet med jobben i år? Fortvil ikke, du kan booke fantastisk underholdning gjennom Sirkus Agio. 

Kontakt oss

Sirkus Agio er et Sirkus i Norge. Vi er en forrykende gjeng som lager et dynamisk show for alle med en miks av underholdning og sosialt engasjement. Vårt sirkus skaper og formidler spektakulære sirkusopplevelser for eventer og andre anledninger.

Underholdning skal være noe som skal holder på interesse, og som muntrer eller morer et publikum. Akkurat dette er Sirkus Agio et god eksempel på.

 

Sirkus handler om å bryte grensene for hva som er mulig. Gjør hverdagen litt mer magisk med Sirkus Agio.

 

Trenger du underholdning til event?

Trenger du underholdning til et event? Sirkus Agio leverer et forrykende show med topp underholdning og innhold for barn og voksne i alle aldre. Du kan velge mellom sirkusshow, sirkusskole eller mingling som underholdning av Sirkus Agio, eller en kombinasjon av flere.


Vi ønsker å gjøre nysirkus lett tilgjengelig for folk flest, enten det er gjennom store eventer eller mindre private arrangementer. 
 

Sjonglering


Show
Våre show varer vanligvis fra 5 til 20 minutter. Vi tilpasser showene til alle aldersgrupper, enten det er barn og unge, voksne eller eldre. Showene kan inneholde figurballonger, sjonglering med baller, kjegler, ringer, enhjulssykkel, og mye mer. Ta kontakt, så setter vår ansvarlig redaktør sammen det perfekte showet for deg!

 

Sirkusskole
Sirkusskole er den perfekte aktivitet for barn og unge etter et show, eller som en enkeltstående aktivitet for alle. Det er godt kjent at aktivitet og bevegelse er en viktig del av barnas utvikling og mestringsfølelse. Vi lager en arena for aktiviteter, opplevelser og kreativ utfoldelse for barn og ungdom. Her benyttes elementer fra sirkus, dans og teater


Våre artister lærer bort ulike kategorier av sirkusdisipliner som tallerken, diabolo, sjonglering, akrobatikk og enhjulssykkel. Her vil alle få muligheten til å utfordre seg selv og oppleve mestring.

 

Mingling 
Skal du holde et større arrangement, og ønsker å løfte stemningen og få gjestene i godt humør? Da kan vi trygt anbefale mingling. Våre artister vil blande seg i mengden og gjøre sine triks på en uformell måte. Ansiktsmaling, sjonglering, flammer og ballongfigurer er noen eksempler på aktiviteter vi tilbyr under mingling. 


Dette kan foregå før arrangementet begynner, for å gi det hele en morsom og spennende start. Vi tilbyr også mingling i kombinasjon med show og sirkusskole.

I tillegg til dette tilbyr Sirkus Agio et variert utvalg av utleieobjekter til arrangement, som popcorn- og sukkerspinnmaskin, men også slush – med mulighet for voksenmix, hvis det passer eventet ditt.


Les mer: Utleie av slush- og popcornmaskiner. 

Jenter med ansiktsmaling


Om oss 

Sirkus Agio er et norsk underholdningsfirma med hovedbase i Trondheim. Vi leverer underholdning til alle typer events over hele landet, og sørger for at ditt arrangement får den beste underholdningen. 


Vi ble stiftet i 2019 og har i dag et stort nettverk av artister og utleiemaskiner i store deler av Norge.

Et lidenskapelig team  
Vårt team består av flere dyktige sirkusartister fra Norge og andre deler av verden.

Vi jobber ut ifra en visjon som sier "kun det beste er godt nok". Det vil si at kunden alltid skal få den beste kvaliteten og underholdningen vi kan tilby.


Her finner du tilbakemeldinger fra kunder på tidligere show og events.

Ansatt med popkornmaskin


Book oss for et uforglemmelig arrangement

Vi kan stå for et forrykende show til ditt eget arrangement. Våre dyktige artister tilpasser hvert enkelt oppdrag etter ditt behov, slik at arrangementet blir akkurat slik du ønsker, enten det er 20 eller 500 deltakere.


God underholdning skaper god stemning, og binder de ulike delene av arrangementet sammen. Dette kommer garantert til å gjøre ditt arrangement til en suksess. 

Ta kontakt med oss!
Trenger du underholdning til et arrangement som garantert skaper god stemning? Ta kontakt da vel.


Ønsker du mer informasjon eller har konkrete spørsmål om våre show eller utleieprodukter kontakt oss på e-post: booking@sirkusagio.no, på telefon +47 960 17 406 eller gjennom lenken nedenfor. 


Søk oss gjerne opp på Facebook, Instagram eller YouTube og følg oss for nyheter og spennende innblikk i Sirkus Agio.


Vi tar gjerne en uforpliktende og hyggelig sirkusprat!


OM sirkus agio

Sirkus Agio er et underholdningsfirma med hovedbase i Trondheim. Vi leverer underholdning til alle typer events og arrangementer over hele landet!

 

Er det noe du ikke finner eller noe du lurer på?
Kontakt oss, så hjelper vi deg!

Sjonglør