Popkorn kastes ut av beger

Sirkus i Norge

Vi er et energisk sirkus som kan bookes til dine eventer og private sammenkomster på tvers av landet. Ta kontakt, så lager vi et program for ditt event!

Kontakt oss


Sirkus er eventyr og drømmer for mange barn og unge – fullt av akrobatikk, ablegøyer og noen ganger dyr. Det er en begivenhet gjerne fylt av mennesker med flotte talenter, klovner, popcorn, sukkerspinn – en unik opplevelse og noe å drømme seg bort i.

Et sirkus av en historie


Sirkus er gjøglernes, komikernes og aktobatenes arena. Det opprinnelige sirkus besto blant annet av gjøglere som fremførte sin akrobatikk og klovnerier. Disse gamle og tradisjonelle teatershowene var til for å skape hverdagsmagi og en scene fri for hverdagens bekymringer. På den måten startet en hel rekke senere utgaver av det folk i dag kaller sirkus.

En lang tradisjon gjort moderne
Mange kjenner til de mer tradisjonelle og omreisende norske sirkus, som Cirkus Merano, Cirkus Arnardo og Cirkus Zorba. I de første sirkusene på 1700-tallet i Europa var det kun artisteriet som sto i fokus. Disse forestillingene sto nok nærmere teateret i sin form, men den opprinnelige sirkustradisjonen bringes i dag videre av nysirkuset. 

Når kom nysirkuset til Norge spør du? Det kan du lese litt om her.


Slik kom vårt sirkus, Sirkus Agio, til live. Vi jobber hver dag for å ta vare på gjøglertradisjonen hvor man lager forestillinger som spiller på både akrobatens ferdigheter og skuespillerens talenter.

Trenger du underholdning til ditt event?

Kristian med bollongkunst


Sirkus Agio – underholdning på tvers av landet

Sirkus Agio er et norsk underholdningsfirma med hovedbase i Trondheim, og leverer underholdning til alle typer events og arrangementer over hele landet. Vi sørger for at ditt arrangement får den beste underholdningen.


Vi har også stort nettverk av artister og utleiemaskiner i det norske markedet.


Hva kan du se i våre show?

Sirkus er en form for underholdning som inkluderer noe for de fleste. Som en enhet av klovner, akrobater og en rekke andre artister har sirkuset en historie som går langt tilbake med show som inkluderer både sjonglering og enhjulssykler. Dette får du se i våre show også.

Ballongfigurer
Dette er en alle tiders klassiker, og slår an som bare det. Mest populært blant barn, og som vi vet, når barna har det bra har gjerne voksne det også. Vil du ha en hund, kanin, bil eller kanskje et romvesen? Vi kan lage det aller meste, bare spør i vei.

 

Enhjulssykkel
Det er ikke så ofte du ser noen sykle på kun ett hjul. Vi har enhjulssykler i forskjellige høyder, og kan sjonglere og trikse på enhjulingen. 

Flammer
Redd for flammer? Det er ikke artistene våre, og her kan du se de sjonglere med fakler som om det var helt vanlige kjegler. Det gjelder å ta på rett ende her, hvis ikke blir det innmari varmt.

Sjonglering
Du får se sjonglering på høyt nivå hos Sirkus Agio. Både baller og kjegler flyr gjennom luften. Klarer du å telle hvor mange det er i luften samtidig? Prøv da vel!


Her finner du tilbakemeldinger fra kunder på tidligere show og events.

Sjonglering


Mingling

Skal du holde et større arrangement, og ønsker å løfte stemningen og få gjestene i godt humør? Da kan vi trygt anbefale mingling. Våre artister vil blande seg i mengden og gjøre sine triks på en uformell måte. Dette kan foregå før arrangementer og premierer. Dette er hva vi tilbyr under mingling: 

  • ansiktsmaling
  • sjonglering
  • enhjulssykkel
  • stylter
  • flammer
  • ballongfigurer
  • lyskjegler

Vi tilbyr også mingling i kombinasjon med show og sirkusskole.

 

Sirkusskole

Sirkusskole er den perfekte aktivitet for barn og unge etter et show eller som en enkeltstående aktivitet for alle. Vi lager en arena for aktiviteter, opplevelser og kreativ utfoldelse for barn og ungdom. Her benyttes elementer fra sirkus, dans og teater rundt og om hverandre.


Våre artister lærer bort ulike sirkusdisipliner, som tallerken, diabolo, sjonglering, akrobatikk og enhjulssykkel. Her vil alle få muligheten til å utfordre seg selv og oppleve mestring. Dette er noe av det vi tilbyr under sirkusskole: 

Diabolo
Den disiplinen nesten alle har hørt om og gjerne vil mestre. Våre artister er klare til å hjelpe deg. La deg inspirere. Dette er noe som passer godt for både voksne og barn.

 

Sjonglering
Vi starter med en ball, så går vi videre til to og tre. Her er det en ting som gjelder, øving, øving og litt mer øving.

 

Vimpel
Synes du de andre disiplinene høres litt vanskelige ut? Da kan dette være disiplinen for deg. Dette er noe som er «lett» å forstå og mestre, enten du er barn, ungdom eller voksen.

 

Enhjulssykkel
Kan du sykle på to hjul? Dette er en av de største utfordringene vi kan tilby, for de som ønsker det. Vi bare fjerner det ene hjulet og vips så har vi en fin utfordring for både store og små.

 

Tallerken
Redd for å miste denne i bakken? Fortvil ikke, våre tallerkener er laget av plast slik at de tåler en støyt og ikke knuser. Her har du disiplinen flest mestrer på kort tid.

 

Artist med Diablo


Les mer:
Snacks til arrangementet? Hos oss kan du leie popcorn- og slushmaskin.

Sirkus Agio – om oss

Sirkus Agio ble stiftet og startet opp i 2019. Vårt team i dag består av flere dyktige sirkusartister fra Norge og andre deler av verden.

Et dyktig og engasjert team

Hos oss finner du faktisk hele to sirkusartister med verdensrekord i sjonglering med 4 kjegler, én med verdensrekord i sjonglering på enhjulssykkel, og til og med en mester i hattesjonglering i et og samme team.


Les mer om våre sirkusartister Kristian, Andreas og David, eller kom i kontakt med oss via kontaktinformasjon lengre ned på siden.

Garantert god stemning 


Vi jobber ut ifra en visjon som sier «kun det beste er godt nok». Det vil si at publikum alltid skal få den beste kvaliteten, og den beste underholdningen vi kan tilby. Vi tilpasser hvert enkelt oppdrag etter ditt behov, slik at arrangementet blir akkurat slik du ønsker, enten det er 20 eller 500 deltakere.

 

Ta kontakt for en underholdende kveld
Trenger du underholdning til et arrangement som garantert skaper god stemning? Ta kontakt da vel.


Har du noen spørsmål om våre show eller utleieprodukter kontakt oss på e-post: booking@sirkusagio.no, på telefon +47 960 17 406 eller gjennom lenken nedenfor. Vi tar gjerne en uforpliktende og hyggelig sirkusprat!


Om Sirkus agio

Sirkus Agio er et underholdningsfirma med hovedbase i Trondheim. Vi leverer underholdning til alle typer events og arrangementer over hele landet!

 

Er det noe du ikke finner eller noe du lurer på?
Kontakt oss, så hjelper vi deg!

Sjonglør