Kristian’s barneshow

Garantert god stemning

Booking

Forskjellige typer show 

Ikon, sjonglering

Barneshow med Kristian

Artist med ballongfigur Artist trenger 1 x bøylemikrofon , 1 x aux-inngang til høyttaleranlegget

Kristian fra Sirkus Agio er en dreven sjonglør som har sjonglert siden 2010. Han har hatt mange hundre show, som har bydd på smil og latter for barn og voksne i alle aldre. Gled dere til show, der blir det
sjonglering, ablegøyer og musikk. Er du ekstra heldig kan du få bli med opp på scenen. Dette showet passer fint for barn og familie. Varighet ca. 15 min.

Ikon, sjonglering

Soloshow

Soloshow er et av våre rimeligste alternativer om man ønsker show. Dette showet inneholder en artist. Artisten kommer å har show, i showet kan man få se litt av hvert, det spørs litt på hvilket show man bestiller men blant annet vil man kunne få se ballongfigurer, sjonglering og enhjulsykkel. I etterkant av showet vil artist stille opp og ta bilder med publikum om de ønsker det.

Soloshow i 10 - 15 min

Ikon, sjonglering

Duoshow

Et duoshow altså et show med to personer vil åpne opp for mange triks det ikke er mulig å gjøre med kun en person, dette kan for eksempel være å sjonglere med hverandre både frem og tilbake med kjegler, baller eller brennende fakler. Etter showet vil artistene stille opp på bilder dersom noen i publikum ønsker å ta bilder eller snakke med artistene.


Duo jubileumshow 15 - 20 min

Ikon, sjonglering

Tilpassende show

Dersom du har ønske om et show, men du ikke kan finne her. Da kan det hende vi kan lage det til deg! Enten det er at du kun ønsker 7 min underholdning, eller du vil ha flammer istedenfor ballonger. Eller du ønsker en spesiell sang. Et spesielt kostyme,  så kan vi tilpasse dette. Prisen på dette er da avhengig av hvor mye ekstra forbredelser og øvelser, timer og annet matriale som går med på å lage et slikt show

Andre Pakker

Her ser dere våre ferdige og sammensatte pakker, disse er veldig populære og skulle du ønske noe mer enn det som står her, ta kontakt så lager vi en pakke perfekt for dere!

Ikon, barn som ler

Bursdagspakken

Denne pakken er tenkt til deg som ønsker å arrangere barnebursdag, eller annet selskap for eksempel bryllup men ønsker å finne på noe for barna. For her har vi satt sammen en pakke der vi kommer med en ballongartist, popcornmaskin og sukkerspinnmaskin og gjør festen til et morsomt sirkus. Du får ikke bare se når en lager ballonger, men du får også ballongfigurene når de er ferdiglaget. Samtidig som du får testet de andre sansene med lukten og smaken av sukkerspinn og popcorn.

Hva kommer til å skje når jeg bestiller denne pakken?
Artisten kommer til deres adresse, artisten har da med seg høyttaler, sukkerspinnmaskin og popcornmaskin, dette plasseres der dere ønsker. Så kan dere sette på den musikken dere vil på høyttaleren, eller så kan artist sette på en passende spilleliste. Deretter har artist ordnet seg klar til å starte og poppe popcorn og lage sukkerspinn. Så når de på festen/bursdagen kommer bort til popcorn og sukkerspinnmaskinen så får de popcorn og sukkerspinn. Når alle de som vil har fått både popcorn og sukkerspinn så gjør artist seg klar til å brette ballonger. Da vil alle de som har lyst få hver sin ballongfigur. Når alle har fått ballongfigurer så takker artisten for seg, og pakker sammen utstyret og ønsker alle en fortsatt fin feiring.

Er det noe jeg som kunde trenger å gjøre klart?
Støm/stikkontakt må være i nærhet av der artist skal stå å lage sukkerspinn og popcorn.
Hvis det er regn og bursdagen skal være ute må maskinene stå under tak, også når artisten bretter ballonger.

Denne pakken inkluderer:
50 serveringer popcorn
50 serveringer sukkerspinn
50 ballongfigurer / en ballongfigur til hver
Høyttaler
Vask av maskiner

Ikon, barn som ler

Solopakken

Denne pakken er tenkt til deg som skal arrangere noe enten utendørs eller inne, og ønsker litt mere enn et show, men samtidig kanskje ikke veldig mye. Her har vi satt sammen en pakke der vi kommer med en sirkusartist som har show, sammen med en betjening fra oss som popper popcorn.
Betjeningen starter å poppe popcorn litt før showet slik at de som ønsker kan spise popcorn under showet. Hvilket show som leveres det kan du bestemme, se hvilke forskjellige show vi har med en artist. Vet du ikke? Ikke noe problem da hjelper vi deg å velge!

Hva kommer til å skje når jeg bestiller denne pakken?
Artisten og betjeningen kommer til deres adresse, de har da med seg høyttalere, popcornmaskin, og annet utstyr de trenger. Dette plasseres der dere ønsker. Så kan dere sette på den musikken dere vil på høyttalerne, eller så kan artist sette på en passende spilleliste før showet. Når vi har rigget opp og alt er klart starter betjeningen å poppe popcorn, og artist gjør seg klar til show. Betjening deler ut popcorn til alle de som vil ha, mens artist starter med showet sitt til avtalt tid. Når artist er ferdig med showet, så kan de som vil få ta bilder med artisten. Er det flere som vil ha popcorn da lager betjening det. Når alle har fått popcorn og tatt bilde med artisten pakker vi sammen.

Er det noe jeg som kunde trenger å gjøre klart?
Støm/stikkontakter må være i umiddelbar nærhet av der betjening skal stå å lage popcorn og der artist skal ha høyttalerne. Ellers så ordner vi resten.
Fortell oss gjerne ca. hvor mange mennesker som skal være publikum så tar vi med oss den popcornmaskinen og de høytalerne som er mest egnet.

Denne pakken inkluderer:
Opptil 250 serveringer popcorn.
Show med en artist
Høyttalere
Betjening og vask av maskiner

Ikon, barn som ler

Duopakken

Denne pakken er tenkt til deg som skal arrangere noe enten utendørs eller inne, og ønsker at vi er en stor del av arrangementet. Her har vi satt sammen en pakke der vi kommer med en sirkusartist som har show, sammen med en betjening fra oss som popper popcorn, og sirkusmingling etter showet.
Betjeningen starter å poppe popcorn litt før showet slik at de som ønsker kan spise popcorn under showet. Da vil du få et duoshow, se mere info om duoshow over.

Hva kommer til å skje når jeg bestiller denne pakken?
Artistene og betjeningen kommer til deres adresse, de har da med seg høyttalere, popcornmaskin, og annet utstyr de trenger. Dette plasseres der dere ønsker. Så kan dere sette på den musikken dere vil på høyttalerne, eller så kan artist sette på en passende spilleliste før showet. Når vi har rigget opp og alt er klart starter betjeningen å poppe popcorn, og artistene gjør seg klar til show. Betjening deler ut popcorn til alle de som vil ha, mens artistene starter med showet sitt til avtalt tid. Når duoshowet er ferdig, så kan de som vil få ta bilder med artistene. Når de som vil har fått tatt bilde så begynner artistene å mingle, de holder på med minglingen i ca. en time. Her kan du også velge å ha minglingen før showet, det er opp til dere, det er også mulighet for å bytte ut mingling med sirkusskole dersom dere ønsker det. Bare husk å informere oss om det på forhånd. Er det flere som vil ha popcorn da lager betjening det mens minglingen foregår. Når alle har fått popcorn og tatt bilde med artistene, og minglingen er ferdig takker vi for oss og pakker sammen.

Er det noe jeg som kunde trenger å gjøre klart?
Støm/stikkontakter må være i umiddelbar nærhet av der betjening skal stå å lage popcorn og der artistene skal ha høyttalerne. Ellers så ordner vi resten.
Fortell oss gjerne ca. hvor mange mennesker som skal være publikum så tar vi med oss den popcornmaskinen og de høytalerne som er mest egnet.

Denne pakken inkluderer:
Opptil 300 serveringer popcorn.
Duoshow med to artister
Høyttalere
Betjening og vask av maskiner

Booking

Trenger du Underholdning til ditt arrangement?

På denne siden finner du hva vi tilbyr av underholdning og pakker, skulle det være noe du ikke finner her. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg, vi har mange dyktige samarbeidspartnere.

Ikon, sjonglering

Show

Våre show varer vanligvis fra 5 til 20 minutter. Vi tilpasser showene til alle aldersgrupper, enten det er barn og unge, voksne eller eldre. Showene kan inneholde figurballonger, sjonglering med baller, kjegler, ringer og/eller enhjulssykkel.

Ta kontakt, så setter vi sammen det perfekte showet for deg!

Ikon, sirkustelt

Sirkusskole

Sirkusskole er den perfekte aktivitet for barn og unge etter et show, eller som en enkeltstående aktivitet for alle. Våre artister lærer bort ulike sirkusdisipliner, som tallerken, diabolo, sjonglering, akrobatikk og enhjulssykkel.

Her vil alle få muligheten til å utfordre seg selv og oppleve mestring!

Ikon, barn som ler

Mingling

Er du arrangør av et større arrangement, og ønsker å løfte stemningen og få deltagerne i godt humør? Da kan vi trygt anbefale mingling. Våre artister vil blande seg i mengden og gjøre sine triks på en uformell måte. Dette kan foregå før arrangementet/premiere og lignende begynner. Med disiplinene enhjulsykkel, sjonglering, flammer eller ballongfigurer.